- 0732 959 939
- impulsbroker.tm@gmail.com
- Calea Dorobantilor, nr.5, Timisoara, Jud Timis
Broker Credite Timisoara Simona Ignatescu | Obtinere Rapida Credite
Pe scurt, pentru că tu apelând la un broker de credite ieși mult mai ieftin. Practic mă asigur că primești cea mai bună ofertă de creditare. De ce? Pentru că identific care din ofertele existente se potrivește cel mai bine profilului tău de client, astfel mereu voi obține cea mai bună ofertă.
Da, dacă soliciți un credit pe maximum perioada rămasă până la expirarea contractului de muncă, cu respectarea duratei minime stabilite pentru creditul respectiv sau dacă în contractul individual de muncă există stipulată o clauză de reînnoire automată. Unele bănci, pentru o anumită categorie de clienți, acceptă contractul de muncă pe perioadă determinată, dacă contractul de muncă a fost reînnoit cel puțin o dată de către actualul angajator.
Da, poți cumpăra o locuință dacă realizezi venituri în străinătate și îndeplinești o serie de condiții impuse de bancă. Unele bănci solicită un venit lunar minim, altele solicită prezentarea unui co-debitor, de regulă, care realizează venituri în România.
Dacă figurezi la Biroul de Credit nu înseamnă neapărat că nu mai poți lua un credit. Pentru a vedea dacă ești eligibil pentru un nou credit, situația ta financiară va fi analizată alături de situația prezentată la Biroul de Credit, conform normelor și politicilor de creditare practicate de fiecare bancă în parte.
Creditul imobiliar se poate garanta și cu ipotecă pe alte imobile, în timp ce creditul ipotecar se garantează obligatoriu cu ipoteca pe imobilul pentru care s-a acordat creditul.
Gradul maxim de îndatorare este exprimat în procente și reprezintă valoarea maximă a ratelor ce pot fi suportate din venitul disponibil. Gradul de îndatorare este reglementat prin Regulamentul Băncii Naționale nr. 6/2018, care a intrat în vigoare la data de 01.01.2019. Procentul gradului de îndatorare se stabilește în funcție de profilul clientului dar și de moneda în care este acordat creditul. În prezent, pentru creditele în LEI, gradul de îndatorare, standard, este de maxim 40%, însă în anumite situații și pentru o anumită categorie de clienți poate ajunge până la 55%. Pentru creditele în EUR, gradul de îndatorare este de 20%.
Dacă ai nevoie de venituri suplimentare pentru a accesa creditul dorit, poți cumula veniturile tale cu ale soțului/soției sau cu veniturile altor persoane. Unele bănci permit ca la dosarul de credit să participe cu venituri până la 3 codebitori și acceptă în calitate de codebitori doar rude de gradul I, adică: părinți, frate/soră, socri, cumnați.
Trebuie să știi că ai dreptul de a rambursa anticipat parțial sau total creditul, în orice moment, fără ca banca să perceapă comision de rambursare anticipată (pentru creditele ipotecare acordate după intrarea în vigoare a OUG nr. 52/2016). În cazul rambursărilor anticipate parțiale, poți solicita fie reducerea ratei creditului, fie reducerea duratei creditului, fie reducerea ratei creditului și a duratei creditului.
Avansul minim necesar este de 15% dacă nu deții alte imobile în proprietate respectiv 25% dacă ești proprietar. În cazul creditelor Noua Casă, avansul începe de la 5%.
Toate tipurile de credit se pot refinanța: creditul ipotecar/imobiliar, inclusiv creditul Prima Casă/Noua Casă, creditul de nevoi personale, cardul de credit, descoperitul autorizat de cont.
Da, poți solicita schimbarea indicelui de referință, însă trebuie să ai în vedere că această trecere de la ROBOR la IRCC este ireversibilă.
Pentru a oferi cele mai bune experiențe, folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitiv. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite să procesăm date precum comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neconsimțământul sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.